Win een GRATIS Ipad Air

Refer a friend Unibet

Tot en met maandag 14 juli 2014 heeft een online bingosite een leuke actie, want je kunt namelijk een gratis Ipad Air of een officieel voetbalshirt van een land naar keuze. Dit alles tijdens het WK 2014 in Brazilië, dus van medio juni 2014 t/m medio juli 2014. Lees verder om te weten te komen hoe je kans maakt op deze geweldige prijzen en welke voorwaarden er van toepassing zijn.

€ 50,- voor elke verwijzing

Tijdens het grootste voetbalevenement ter wereld, het WK 2014 in Brazilië, heeft de online bingosite een speciale aanbieding voor jou. Nodig je vrienden uit om bij de online bingosite te gaan spelen en verdien € 50,- per vriend. Dit is een geweldig aanbod, omdat je € 50,- in cash ontvangt voor elke uitgenodigde vriend en je kunt maximaal 30 vrienden verwijzen! Het enige wat je hoeft te doen is het activeren van het nieuwe Refer-a-friend programma in je spelersaccount. Daar kun je aangeven naar welke vrienden je een email door de online bingosite wilt laten versturen. Ook je nieuw geregistreerde vrienden en vriendinnen zullen genieten van een mooie welkomstbonus, want ze krijgen een stortingsbonus van € 50.

Ipad Air ActieMaar dat is niet alles! Als het je lukt om minstens 1 vriend uit te nodigen en neem je ook direct deel aan een prijsvraag waarin een iPad Air op maandag 14 juli 2014 wordt verloot. Ook worden er wekelijks officiële shirts naar eigen keuze keuze weggegeven. Deze prijstrekking zal elke maandag tijdens het toernooi worden plaatsvinden. Dit zijn de prijzen die je kunt winnen voor het verwijzen van je vrienden naar de online bingosite:

 • 5 voetbalshirts naar keuze van een nationaal team op het WK 2014
 • 1 iPad Air 16GB

Hoe werkt de Ipad Air actie?

In het Refer-a-friend programma, klik op “Nodig een vriend uit”. Nodig een maximaal aantal van 30 vrienden uit. Je vriend registreert zich, maakt een storting en voldoet aan de inzetvereiste. Jouw voordelen:

 • Je wordt beloond en tegelijkertijd krijgen je vrienden een genereuze welkomstbonus!
 • De welkomstbonus kan gebruikt worden voor het spelen op zowel Sportsbook als Casino!
 • U kunt maximaal 30 vrienden uitnodigen om, wat betekent dat je kunt verdienen tot € 1,500 in contanten tijdens de Cup!
 • Neem gratis deel aan de verloting voor een iPad of een officieel voetbalshirt naar keuze!
 • Poll

  Wat is de beste Nederlandse Bingo site?

  View Results

  Laden ... Laden ...