5 euro gratis bingo speelgeld

5 euro gratis

Wat is er leuker dan geld winnen zonder zelf geld te hoeven inzetten? Dat is namelijk mogelijk bij online bingo, maar bij een maximale 5 euro gratis bingo speelgeld zal het wel blijven. Het bedrag van 5 euro is het grootste bedrag dat wordt aangeboden door online bingo sites. Hieronder hebben bij de Nederlandse bingo sites opgenomen die gratis bingo speelgeld beschikbaar hebben.

Hoe kan je de 5 euro gratis ontvangen?

Ga via een link van Online-Bingo.info naar Bingocams. Maak vervolgens een account aan bij Bingocams waarna er meteen € 5,- gratis bingo speelgeld op je account staat. Bij het aanmaken van een account moet je een aantal persoonsgegevens invullen. Met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord kan je daarna meteen bingo spelen met € 5,-echt geld.

Welke voorwaarden zijn er?

Om het gratis bingo speelgeld uit te betalen moet je eerst voldoen aan een inzetvoorwaarde. Stel dat de inzetvoorwaarde 10x bedraagt moet je voor € 50,- hebben ingezet om het bonusgeld te mogen uitbetalen. Voor de stortings- en welkomstbonus geldt een lagere inzetvoorwaarde van 6x. De ervaring leert dat je deze inzetvoorwaarden erg snel bereikt hebt, dus maak je daar niet al te druk om. Uiteindelijk gaat het erom of je het bingospelletje leuk vindt en dan moet je niet te vaak op het vrijspelen van de bonus richten. Dit is een leuke bijkomstigheid bij het spelen van bingo.

Gratis bingo

Wil je weten op welke bingo sites je nog meer gratis bingo kan spelen? Er zijn namelijk meer bingo sites die gratis bingo speelgeld aanbieden, maar deze hebben een lager bedrag dan Bingocams. Lees meer over gratis bingo op deze onderstaande pagina’s:

  • Poll

    Wat is de beste Nederlandse Bingo site?

    View Results

    Laden ... Laden ...